Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا جانبخش متخصص بیماری‌های عفونی با اشاره به شیوع دو زیرسویه B.A.۴ و B.A.۵ گفت : این دو زیر سویه‌های جدید امیکرون هستند که در بسیاری کشور‌های جهان از جمله کشور ما شیوع پیدا کرده اند.

وی افزود: خوشبختانه تاکنون شواهد نشان می‌دهد که زیرسویه‌های جدید در بیشتر موارد بصورت خفیف بروز پیدا کرده و طول مدت بیماری آن‌ها هم بین پنج تا هفت روز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جانبخش گفت: علائم سویه‌های جدید هم مشابه امیکرون است که شامل گلودرد، گرفتگی صدا، آبریزش بینی، سرفه و سردرد می‌شود.

وی افزود: علائمی مانند اسهال، درد شکم، درد مفاصل و بی اشتهایی هم در مبتلایان دیده می‌شود.

این متخصص بیماری‌های عفونی گفت: در میان این علائم، گرفتگی صدا و گلودرد بیش از همه شایع است و در بیشتر مبتلایان دیده می‌شود.

جانبخش با تاکید بر اینکه این دو زیرسویه برای گروه‌های در معرض خطر می‌توانند خطرآفرین شوند، گفت: بیماران دیابتی، مبتلایان سرطان، بیماران کلیوی و پیوندی و تمام مبتلایان بیماری‌های زمینه و نقص سیستم ایمنی از جمله گروه‌های در معرض خطر این بیماری هستند.

وی افزود: سالمندان و افراد با وزن بالا هم جزو گروه‌های در معرض خطر محسوب می‌شوند.

جانبخش گفت: خوشبختانه این دو زیرسویه جدید موارد شدیدی در کودکان نداشته اند و فعلا کودکان جزو گروه‌های در معرض خطر برای این دو زیرسویه محسوب نمی‌شوند.

وی به قدرت سرایت بالای این دو زیرسویه اشاره کرد و افزود: در همین راستا توصیه می‌شود تمام افراد از ماسک استفاده کرده و حتما فاصله فیزیکی را رعایت کنند.

جانبخش گفت: توصیه می‌شود افراد برای پیشگیری موثر حتما نسبت به تزریق دوز یادآور واکسن کرونا اهتمام داشته باشند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی دستورالعمل های بهداشتی ویروس کرونا گروه های در معرض خطر دو زیرسویه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۸۰۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید بیش از ۶۱ هزار مسافر کشتی کروز طی ۳ ماه از ترکیه

به گزارش صدای ایران از آنادولی،بر اساس داده‌های اداره کل امور دریایی وزارت حمل و نقل و زیرساخت ترکیه، در بازه زمانی ژانویه تا مارس ۲۰۲۳ میلادی، ۴۲ کشتی تفریحی کروز در بنادر کشور پهلو گرفتند و این میزان در مدت مشابه سال جاری به ۵۰ کشتی افزایش یافت.

تعداد مسافران کشتی‌های کروز اعم از ورودی به ترکیه، تردد از ترکیه به سایر کشور‌ها و مسافران ترانزیتی در سه ماهه نخست سال جاری با ۷۹.۱۵ درصد افزایش نسبت به مدت مشابه سال گذشته به ۶۱ هزار و ۱۱۳ نفر رسید.

در ژانویه سال گذشته ۱۲ کشتی کروز، در فوریه ۲ فروند در مارچ ۲۸ کشتی در بنادر کشور پهلو گرفتند، این تعداد در ماه‌های مشابه سال جاری به ترتیب ۱۸، ۵ و ۲۷ فروند بود.

دیگر خبرها

  • بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / همه چیز درباره سندرم «درِس»
  • از خورشید فرار نکنید/ ۴ فایده نور طبیعی که نمی‌دانستید
  • اهدا اعضا جوان جانبخش ارومیه‌ای به بیماران نیازمند
  • بهادری جهرمی: رشد تجارت خارجی فروردین، ۴۸ درصد مدت مشابه سال قبل است
  • علائم فشار خون بالا
  • ماکرون: اروپا در معرض خطر قریب‌الوقوع قرار دارد
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • بازدید بیش از ۶۱ هزار مسافر کشتی کروز طی ۳ ماه از ترکیه
  • پژوهش جدید دانشمندان همه باورهای مربوط به کف پای صاف را رد کرد