Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@18:57:45 GMT

علامت شایع زیرسویه های جدید اُمیکرون چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۷۵۱۶۹

علامت شایع زیرسویه های جدید اُمیکرون چیست؟

ایسنا/کرمانشاه یک متخصص بیماری های عفونی با بیان اینکه علائم زیرسویه های جدید امیکرون هم مشابه خود امیکرون است، گفت: در این بین گلودرد و گرفتگی صدا بیش از همه شایع است.

دکتر علیرضا جانبخش در گفت و گو با ایسنا با اشاره به شیوع دو زیرسویه B.A.4 و B.A.5 گفت: این دو زیر سویه های جدید امیکرون هستند که در بسیاری کشورهای جهان از جمله کشور ما شیوع پیدا کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: خوشبختانه تاکنون شواهد نشان می ‌دهد که زیرسویه های جدید در بیشتر موارد بصورت خفیف بروز پیدا کرده و طول مدت بیماری آنها هم بین پنج تا هفت روز است.

جانبخش گفت: علائم سویه های جدید هم مشابه امیکرون است که شامل گلودرد، گرفتگی صدا، آبریزش بینی، سرفه و سردرد می شود.

وی افزود: همچنین علائمی مانند اسهال، درد شکم، درد مفاصل و بی اشتهایی هم در مبتلایان دیده می شود.

این متخصص بیماریهای عفونی گفت: در میان این علائم، گرفتگی صدا و گلودرد بیش از همه شایع است و در بیشتر مبتلایان دیده می شود.

جانبخش با تاکید بر اینکه این دو زیرسویه برای گروه های در معرض خطر می توانند خطرآفرین شوند، گفت: بیماران دیابتی، مبتلایان سرطان، بیماران کلیوی و پیوندی و تمام مبتلایان بیماری های زمینه و نقص سیستم ایمنی از جمله گروه های در معرض خطر این بیماری هستند.

وی افزود: همچنین سالمندان و افراد با وزن بالا هم جزو گروه های در معرض خطر محسوب می شوند.

جانبخش گفت: خوشبختانه این دو زیرسویه جدید موارد شدیدی در کودکان نداشته اند و فعلا کودکان جزو گروه های در معرض خطر برای این دو زیرسویه محسوب نمی شوند.

وی به قدرت سرایت بالای این دو زیرسویه اشاره کرد و افزود: در همین راستا توصیه می شود تمام افراد از ماسک استفاده کرده و حتما فاصله فیزیکی را رعایت کنند.

جانبخش گفت: همچنین توصیه می شود افراد برای پیشگیری موثر حتما نسبت به تزریق دوز یادآور واکسن کرونا اهتمام داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی كرمانشاه منطقه کرمانشاه کرونای ا میکرون دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه کرونا در ایران گروه های در معرض خطر دو زیرسویه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۷۵۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تأثیرات گوناگون تغییرات اقلیمی بر زندگی انسان

 

تغییر اقلیم پدیده‌ای است که بر اثر افزایش دمای کره زمین یا همان گرمایش جهانی ایجاد می­‌شود. گرمایش جهانی خود پدیده‌­ای است که به دنبال صنعتی شدن کشورها و به سبب افزایش غلظت گازهای گلخانه‌ای به‌ویژه گاز دی‌اکسیدکربن در جو به وجود آمده است. شاید در دنیای امروز بتوان گرمایش جهانی و پدیده تغییر اقلیم ناشی از آن را از شرایطی که برای زیست پیرامون ما ایجاد کرده است، بهتر درک کرد. بشر این روزها به دلیل بارش‌های سیل‌آسا، خشکسالی‌های متعدد و آتش‌سوزی‌های جنگلی گسترده، سرما یا گرمای ناگهانی و کاهش بارش برف بیش از هر زمان دیگری طعم تلخ تغییرات اقلیم را چشیده است.

تغییر اقلیم نشان‌دهنده تغییرات غیرعادی در اقلیم درون اتمسفر زمین و پیامدهای ناشی از آن در قسمت‌های مختلف کره زمین است. در محیط های شهری تغییرات اقلیمی مشاهده شده تاثیراتی بر سلامت انسان، معیشت و زیرساخت‌های کلیدی گذاشته است. مخاطرات متعدد اقلیمی و غیر اقلیمی بر شهرها، سکونتگاه‌ها و زیرساخت‌ها تأثیر می‌گذارند و گاهی اوقات با هم همزمان و موجب افزایش خسارت می‌شوند. امواج گرمایی در شهرها با افزایش رویدادهای آلودگی هوا  تشدید و عملکرد زیرساخت‌های کلیدی محدود شده است. پیامدهای مشاهده شده بر ساکنان شهری که از نظر اقتصادی و اجتماعی به حاشیه رانده شده‌اند مانند سکونتگاه‌های غیررسمی متمرکز است. زیرساخت‌هایی مانند سیستم‌های حمل و نقل، آب، فاضلاب و انرژی توسط رویدادهای حدی در معرض خطر قرار گرفته‌اند که منجر به خسارات اقتصادی، اختلال در خدمات و تأثیرات رفاهی می‌شود.

تمامی اثرات نامطلوب اقتصادی منتسب به تغییرات اقلیمی از جمله رویدادهای اقلیمی با شروع آهسته و شدید، به‌طور فزاینده‌ای همچنین برخی از اثرات مثبت اقتصادی در مناطقی با تقاضای انرژی کمتر و بهرمندی از مزیت‌های نسبی در بازارهای کشاورزی و گردشگری شناسایی شده‌اند. آسیب‌های اقتصادی ناشی از تغییرات اقلیمی در بخش‌های در معرض اقلیم، با اثرات منطقه‌ای بر کشاورزی، جنگلداری، شیلات، انرژی و گردشگری و از طریق بهره‌وری نیروی کار در فضای باز شناسایی شده است. برخی از رخدادهای اقلیمی شدید مانند طوفان‌های استوایی رشد اقتصادی را در کوتاه مدت کاهش داده‌اند.

عوامل غیر اقلیمی از جمله برخی الگوهای سکونتگاهی و مکان‌یابی زیرساخت‌ها به قرار گرفتن بیشتر دارایی‌های در معرض خطرات شدید اقلیمی کمک کرده‌اند که منجر به افزایش میزان تلفات می‌شود. معیشت افراد از طریق تغییرات در بهره‌وری کشاورزی، تأثیرات بر سلامت انسان و امنیت غذایی، تخریب خانه‌ها و زیرساخت‌ها و از دست دادن دارایی و درآمد، با تأثیرات نامطلوب بر جنسیت و برابری اجتماعی تحت تأثیر قرار گرفته است.

بر اساس گزارش سازمان هواشناسی کشور، اقلیم و تغییرات شدید اقلیمی به‌طور فزاینده‌ای باعث مهاجرت در همه مناطق می‌شود. ناامنی غذایی حاد مرتبط با سیل و خشکسالی و سوء تغذیه در آفریقا و آمریکای مرکزی و جنوبی افزایش یافته است. تغییرات اقلیمی از طریق جابجایی و مهاجرت غیرارادی ناشی از رویدادهای شدید (حدی) اقلیمی و اقلیم، آسیب پذیری را ایجاد کرده است و تداوم می‌بخشد.

منبع: ایسنا

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی محیط زیست

دیگر خبرها

  • اسکان اضطراری ۲۰ خانوار در معرض خطر در روستای دماب
  • از خورشید فرار نکنید/ ۴ فایده نور طبیعی که نمی‌دانستید
  • اهدا اعضا جوان جانبخش ارومیه‌ای به بیماران نیازمند
  • علل شایع پیری زودرس پوست صورت
  • تأثیرات گوناگون تغییرات اقلیمی بر زندگی انسان
  • علامت استاد حقیقی داشتن تزکیه برای تسخیر قلوب است
  • موی روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • ماکرون: اروپا در معرض خطر قریب‌الوقوع قرار دارد
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • شایع‌ترین علت پیوند کبد در ایران