Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-04@08:33:58 GMT

زیرسویه BA.5 باعث بروز چه علائمی می‌شود؟

تاریخ انتشار: ۹ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۳۳۹۲۴

زیرسویه BA.5 باعث بروز چه علائمی می‌شود؟

سویه جدید BA.5 امیکرون باعث بروز تعریق شدید شبانه می‌شود؛ این علائم پیش از شیوع امیکرون به مشکلاتی مانند آنفلوآنزا، یائسگی، اضطراب یا حتی سرطان مربوط بود.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، ویروس کرونا با گذر زمان جهش پیدا می‌کند، BA.5 یکی از زیرسویه‌های جدید ویروس کرونا است. علائم رایج کلاسیک بیماری کووید -۱۹ شامل تب، از دست دادن حس بویایی و چشایی و تنگی نفس می‎‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درحال‌حاضر، فرد مبتلا به کرونا بیشتر احتمال دارد دچار علائم مرتبط با روده، گلودرد، عطسه، سرفه مداوم و سردرد شود.

علائم زیرسویه BA.5

زیرسویه BA.5 امیکرون باعث بروز تعریق شدید شبانه می‌شود، این علامت پیش از شیوع امیکرون به مشکلاتی مانند آنفلوآنزا، یائسگی، اضطراب یا حتی سرطان مربوط بود. علائم مرتبط با عفونت کووید -۱۹ می‌تواند از فردی به فرد دیگر متفاوت باشد، دیگر علائم رایج این بیماری شامل تب، لرز، سرفه مداوم، از دست دادن حس بویایی یا چشایی، تنگی نفس، خستگی، بدن درد، سردرد، گلودرد، گرفتگی بینی، آبریزش بینی، از دست دادن اشتها، اسهال و استفراغ می‌شود.

اطلاعاتی در مورد زیرسویه BA.5

زیرسویه BA.5 امیکرون برای اولین بار در فوریه ۲۰۲۰ میلادی در آفریقای‌جنوبی شناسایی شد، این زیرسویه در سراسر جهان گسترش یافته است و باعث افزایش تعداد مبتلایان به بیماری کووید -۱۹ شده است. با این وجود، گزارش‌های ارائه شده نشان می‌دهد که میزان بستری شدن در بیمارستان و مرگ‌ومیر ناشی از زیرسویه‌های جدید کرونا در مقایسه با اوایل همه‌گیری کمتر است.

اهمیت واکسیناسیون

با وجود احتمال بروز عفونت‌های مجدد، واکسیناسیون مؤثرترین روش برای محافظت از افراد در برابر بیماری کووید -۱۹ است. همچنین، دریافت واکسن کرونا خطر ابتلاء به نوع شدید بیماری کووید -۱۹ را به میزان قابل توجهی کاهش می‌دهد، بنابراین توصیه شده است که افراد واکسن‌های کرونا و دوزهای تقویت‌کننده را در زمان تعیین شده دریافت کنند.

اقدامات لازم پس از ابتلاء به بیماری کووید -۱۹

در صورت ابتلاء به بیماری کووید -۱۹، باید در منزل بمانید و از تماس با افرادی که در معرض خطر بالاتر ابتلاء به نوع شدید بیماری کووید -۱۹ هستند دوری کنید. همچنین، توصیه شده است که به میزان کافی استراحت کنید، آب کافی بنوشید و از غذاهای سالم و مغذی استفاده کنید. در صورت بروز مشکلات تنفسی نیز به پزشک مراجعه کنید.

کد خبر 592348

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تازه های پزشکی ویروس کرونا کرونا ویروس کرونا ابتلا به کرونا شیوع کرونا کووید ۱۹ شیوع بیماری کووید۱۹ امیکرون سویه BA 5 زیرسویه جدید امیکرون تعریق شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق بیماری کووید زیرسویه BA 5

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۳۳۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید

آفتاب‌‌نیوز :

دکتر دهقانی از اختلال کم کاری تیروئید یا تیروئید پرکار به عنوان یکی از بیماری‌های شایع غدد نام برد و افزود: بیماری کم کاری تیروئید در نتیجه‌ی کاهش تولید و ترشح هورمون‌های تیروئیدی حاصل می‌شود و عموماً زنان باردار و افراد بالای ۶۰ سال، در معرض ابتلا به آن هستند.

این متخصص داخلی در خصوص نحوه درمان بیماری کم کاری تیروئید نیز گفت: درمان این بیماری تقریبا ساده بوده و مصرف قرص‌های حاوی هورمون تیروئید می‌تواند، هورمون‌های مورد نیاز بدن را تأمین کند که در اکثر موارد برای بیماران قرص لوتیروکسین تجویز می‌شود.

وی اضافه کرد: این دارو روزانه یک بار مصرف می‌شود که برای تأثیرگذاری بیشتر باید به صورت ناشتا و یک ساعت قبل از مصرف صبحانه مصرف شود. همچنین مصرف همزمان برخی دارو‌ها مانند پنتوپرازول، قرص آهن، کلسیم و... می‌تواند در میزان تأثیرگذاری قرص لووتیروکسین سدیم اثر منفی داشته باشد، لذا توصیه می‌شود، با فاصله حدود یک ساعت با دارو‌های ذکر شده، قرص کم کاری تیروئید مصرف شود.

دکتر دهقانی خاطر نشان کرد: بیمار ممکن است ظرف ۱ تا ۲ هفته پس از شروع درمان، پاسخ اندکی را احساس کند، اما پاسخ کامل به درمان با هورمون تیروئید اغلب تأخیر دارد و ممکن است چندین هفته طول بکشد. ضمن اینکه اکثر بیماران مبتلا به کم کاری تیروئید، لازم است مصرف دارو را برای باقی عمر ادامه دهند، اما گاهی تعدیل و یا افزایش دوز مصرفی تحت نظر پزشک متخصص اتفاق می‌افتد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • علائم فشار خون بالا
  • نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • عوارض اختلال افسردگی مزمن چیست؟/ راهکارهای درمان را بشناسید
  • کلسترول خوب برای این افراد مفید نیست
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است