Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا گفت: اگر علائم بیماری به طور کامل برطرف شود و افراد در شرایط سنی و بدنی مناسبی قرار داشته باشند منعی برای روزه داری بهبود یافتگان امیکرون وجود ندارد. مجید مختاری در گفت‌وگو با میزان در پاسخ به این سوال که آیا روزه‌داری منعی برای واکسیناسیون کرونا ایجاد می‌کند و چه نکاتی را باید برای آن رعایت کنیم گفت: عمده مراجع عظام تقلید در تهران و قم اعلام کرده اند که روزه داری منعی برای واکسیناسیون ایجاد نمی‌کند و سبب ابطال روزه نمی‌شود و از لحاظ پزشکی هم منعی در این رابطه وجود ندارد و نیازی نیست افراد روزه دار در ساعات خاصی برای دریافت واکسن کووید مراجعه می‌کنند و می‌توانند در هر ساعتی این اقدام را انجام دهند فقط باید ۲ تا ۳ روز قبل از تزریق واکسن از انجام فعالیت‌های بدنی سنگین خودداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا در خصوص روزه‌داری مبتلایان به امیکرون اظهار کرد: افراد بیمار و به ویژه آن‌هایی که دچار بیماری‌های ویروسی نظیر امیکرون هستند بسیار زیاد احتیاج به مایعات دارند و باید در طول روز مقادیر زیادی آب و مایعات مصرف کنند و از این رو نمی‌توانند روزه بگیرند و برای بیماران تنفسی و آن دسته اشخاصی که دچار علائمی نظیر سرفه، تب، بی حالی، سوزش گلو، بدن درد، آبریزش بینی و عطسه هستند، روزه گرفتن مناسب نیست. بیشتر بخوانید: پاسخ به چند پرسش در رابطه با بیماری سرخک؛ از علائم تا اهمیت تزریق واکسن این فوق تخصص ریه و فلوشیپ مراقبت‌های ویژه در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه چند روز پس از پایان علائم امیکرون می‌توان روزه گرفت، توضیح داد: این امر به علائم بیمار بستگی دارد، بسیاری از بیماران پس از بهبودی نسبی برای چند هفته با بدن درد، احساس تشنگی و سوزش گلو مواجه هستند و یک گروه ۳۵ درصدی هم هستند که ممکن است تا ۱۲ هفته همچنان علائم داشته باشند و اگر علائم بیماری به طور کامل برطرف شود و افراد در شرایط سنی و بدنی مناسبی قرار داشته باشند منعی برای روزه داری بهبود یافتگان امیکرون وجود ندارد.

انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا کووید 19 واکسن کرونا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا کووید 19 واکسن کرونا روزه داری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۳۶۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

کد خبر 6095221

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • علائم فشار خون بالا
  • کشاورزان بوشهری مراقبت‌های بعد از بارندگی در مزارع را جدی بگیرند
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • مارکو روزه: هدایت بایرن مونیخ؟ آن‌ها بدون مارکو روزه هم می‌توانند اوضاع فعلی را پشت سر بگذارند
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد