Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک متخصص بیماریهای عفونی با اشاره به وجود چندین زیرگروه در سویه امیکرون، گفت: همین مسئله موجب شده احتمال ابتلای چندین باره افراد به این سویه در کوتاه مدت وجود داشته باشد.

دکتر محمدحسین زمانیان در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به شیوع بالای امیکرون در جامعه، گفت: این سویه دارای چندین زیرگروه است.

وی افزود: داشتن زیرگروه در این سویه به این معنی است که اگر یک فرد یک نوع زیرگروه را بگیرد، شاید در برابر همان زیرگروه ایمنی نسبی حاصل کند، اما احتمال ابتلا به سایر زیرگروه های امیکرون برای آن فرد وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زمانیان گفت: با احتساب این موضوع، اگر یک فرد به سویه امیکرون مبتلا شود امکان ابتلای دوباره به این سویه در فواصل کوتاه مدت محتمل است و اینطور نیست که مانند سویه های قبلی تا مدتی ایمنی ایجاد شود.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار کرد: بنابراین افراد با ابتلا به سویه امیکرون نباید پس از بهبودی بی خیال شده و نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی غافل شوند.

زمانیان گفت: علاوه بر امکان ابتلای چندین باره، آنچه که در خصوص این سویه باید به آن توجه شود غیرقابل پیش بینی بودن آن همانند سویه های قبلی است، یعنی این امکان وجود دارد که این سویه در یک فرد بدون علامت بوده و در فرد دیگر درگیری ریه ایجاد کرده و حتی کشنده باشد. بنابراین این سویه قابل پیش بینی نیست و افراد باید مراقبت جدی داشته و حتما از ماسک استفاده کنند.

زمانیان گفت: تزریق واکسن هم در پیشگیری از ابتلا به این سویه و کاهش شدت علائم آن بسیار موثر است.

این متخصص بیماری های عفونی در خصوص علائم سویه امیکرون هم گفت: علائم این سویه تفاوت چندانی با سویه های قبلی نداشته و شروع آن به طور معمول مانند یک سرماخوردگی ساده است.

وی آبریزش بینی، عطسه، سرفه، تب، کوفتگی بدن، تعریق و حتی علائم گوارشی را بارزترین علائم ابتلا به سویه امیکرون عنوان کرد.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: سویه امیکرون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۵۳۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روضه| آزار و اذیت‌هایی که بر امام صادق(ع) روا داشتند+صوت

امام صادق (علیه السلام) در سال ۱۴۸ قمری به دست عوامل منصور دوانقی مسموم شد و بر اثر آن، به شهادت رسید. درباره روز شهادت امام جعفرصادق علیه‌السلام ۲ روایت ذکر شده است: روایت نخست دلالت دارد که آن حضرت در ۲۵ شوال به شهادت رسید و روایت دوم می‌گوید آن حضرت در نیمه رجب سال ۱۴۸ قمری به شهادت رسید اما نظر مشهور و معروف علمای شیعه روایت نخست است.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین مسعود عالی -استاد حوزه علمیه- با اشاره به اذیت و آزارهایی که بر امام صادق(ع) روا داشتند، اظهار کرد: امام را خیلی اذیت کردند، سن‌ ایشان را تا ۷۱ سالگی نوشتند و کمترین نقل از سن ایشان ۶۵ سالگی است، به همین منظور به امام صادق(ع) شیخ الائمه می‌گفتند زیرا سن ایشان زیاد بود.

وی ادامه داد: امام صادق(ع) را چندین بار پشت مرکب دواندند. امام سن‌شان بالا بود اما آن نانجیب رعایت امام را نمی‌کرد. در همین شرایط حضرت چندین بار بر روی زمین نشست و گفت بزارید من‌ نفس بگیرم.

این استاد حوزه علمیه تصریح کرد: همانطور که در روضه‌ها شنیدید چندین مرتبه به خانه امام آتش پرتاب کردند که یکبار امام صادق(ع) وقتی به کمک همسایه‌ها آتش را خاموش می‌کرد یک‌ گوشه‌ای نشست و گریه کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین عالی ابراز کرد: همه به سراغ امام آمدند و گفتند آقا دیگر تمام شد و شکر خدا به کسی همه لطمه وارد نشد دیگر گریه نکنید. 

وی افزود: امام فرمودند «گریه من‌ برای این‌چیزا نیست، وقتی که خانه را آتش زدند، با وجود اینکه من و چند تا از همسایه‌ها که مردها بودند، حضور داشتیم بچه‌ها با دیدن این صحنه وحشت می‌کردند و به این طرف و آن طرف می‌رفتند، در حالی که من آرامشان‌ می‌کردم.»

این استاد حوزه علمیه یادآور شد: امام در ادامه سخن خود یادآور شد که دراین‌ لحظه یاد جدم ‌اباعبدالله(ع) افتادم‌ که‌ عصر عاشورا بچه‌هایش بودند اما هیچ‌ مردی نبود جز امام سجاد(ع) که ایشان داخل خیمه بود و کسی نبود که بچه‌ها را تسلی بدهد، گریه‌ام برای این بود که آن روز بچه‌ها چه کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اشتباه لفظی ژاوی: جای لواندوفسکی امن است
  • روضه| آزار و اذیت‌هایی که بر امام صادق(ع) روا داشتند+صوت
  • انفجار در پایگاه آمریکایی در دیرالزور سوریه
  • انفجار در پایگاه اشغالگران آمریکایی در دیرالزور سوریه
  • علائم فشار خون بالا
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • سردار رادان در باره گشت حجاب: ما به خواست رئیس جمهور ، رئیس دستگاه قضا و وزیر کشور وارد شدیم
  • سردار رادان در باره طرح حجاب: ما به خواست رئیس جمهور ،رئیس دستگاه قضا،وزیر کشور وارد این صحنه شدیم
  • آن چه علم به تازگی درباره قاعدگی زنان کشف کرده است
  • گزارش BBC در باره نیکا شاه کرمی تناقض های متعدد دارد