Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-04@09:13:26 GMT

۵ توصیه طب سنتی برای مبتلایان به اُمیکرون

تاریخ انتشار: ۱۶ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۴۰۱۰۹

۵ توصیه طب سنتی برای مبتلایان به اُمیکرون

یک متخصص طب سنتی گفت: اگر بیماران مبتلا به امیکرون دچار علائم التهابی حلق و حنجره هستند بهتر است از دمنوش‌ها و جوشانده‌های ختمی و پنیرک استفاده کنند. یک متخصص طب سنتی به بیان توصیه‌هایی برای مبتلایان به امیکرون پرداخت و گفت: توصیه‌های عمومی ما با توصیه‌های پزشکان طب مدرن تفاوت چندانی ندارد، نباید اینگونه فکر کنیم که امیکرون قرنطینه ندارد و چنانچه دچار علائم این بیماری هستید و یا حتی اگر علائم ندارید باید ۱۰ تا ۱۴ روز قرنطینه شوید چرا که تعداد موارد ناقلین بدون علامت بسیار افزایش یافته است و همچنین به همه افراد توصیه می‌شود که هنگام خروج از منزل استفاده از ماسک را فراموش نکنند و شیوه‌های بهداشتی را به خوبی رعایت نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



زهره مرتجی ضمن اشاره به اینکه اگر به این بیماری مبتلا شدید خیلی نگران نباشید چرا که امیکرون تا کنون سویه خطرناکی گزارش نشده، اما همه‌گیری بسیار بالایی داشته و با انجام واکسیناسیون عمومی میزان ابتلای خطرناک به این بیماری کاهش یافته است، ادامه داد: در صورت ابتلا باید باتوجه به علائم هر فردی عمل شود که از علائم آن می‌توان به بدن درد، خستگی و سردرد اشاره کرد.

این متخصص طب سنتی با بیان اینکه بیشتر این بیماران با رعایت چند نکته به سرعت بهبود می‌یابند، افزود: در زمان بیماری باید حجم غذای مصرفی کاهش یابد و این در حالی است که اغلب افراد فکر می‌کنند که هنگام بیماری باید تقویت شویم و مقدار مواد غذایی که مصرف می‌کنیم باید افزایش یابد، ولی تقویت بدن مربوط به زمان بعد از طی شدن دوره بیماری است و در دوره بیماری زمان تقویت بدن نیست و از این رو توصیه می‌شود که در زمان بیماری آش و سوپ به همراه مقداری بال و گردن مرغ، هویج، جعفری، گشنیز و مقداری گندم و جو مورد استفاده قرار گیرد و به خوردن این مواد غذایی بسنده شود و استراحت در طول دوره بیماری افزایش یابد.

این پزشک متخصص با اشاره به اینکه اگر بیماری دچار گرفتگی دستگاه تنفسی فوقانی هست، می‌تواند از بخور بنفشه و پنیرک ۳ تا ۴ مرتبه در روز استفاده کنند، اظهار کرد: اگر این بیماران دچار علائم التهابی حلق و حنجره هستند بهتر است از دمنوش‌ها و جوشانده‌های ختمی و پنیرک استفاده کنند و اگر بیماری باردار است به هیچ عنوان هیچ نوع دمنوش و داروی گیاهی را بدون مشورت با پزشک مورد استفاده قرار ندهند چرا که مصرف این دارو‌ها می‌تواند با عوارضی در دوران بارداری همراه باشد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: متخصص طب سنتی امیکرون توصیه های عمومی قرنطینه طب سنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۴۰۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، نمک خوراکی، یک ماده شیمیایی متبلور، شورمزه و بدون بو است که اغلب از کلرید سدیم تشکیل شده است؛ سدیم موجود در نمک، به عنوان کاتیون اصلی خارج سلولی، نقشی اساسی در حفظ تعادل اسید و باز، تنظیم حجم پلاسما، انتقال پیام های عصبی و کارکرد مناسب عصبی عضلانی بدن دارد.

بیشتر بخوانید: مصرف زیاد نمک ۴ عارضه خطرناک دارد

کل نمک مصرفی روزانه افراد (شامل نمک آشکار و پنهان) می بایست کمتر از پنج گرم باشد و به دلیل فقر شدید ید در آب و خاک کشور ما و همچنین وجود ناخالصی های فراوان، از جمله فلزات سنگین در منابع نمک، همان میزان اندک مصرفی روزانه نیز باید از نوع یددار و تصفیه شده باشد؛ اما میزان مصرف نمک در کشور ما ۲ تا ۳ برابر مقدار مجاز برآورد شده است.

بر اساس نتایج تحقیقات و بررسی های علمی انجام شده، دریافت زیاد نمک علاوه بر افزایش فشار خون، اثرات زیانبار دیگری نظیر افزایش احتمال بروز سکته قلبی، سرطان معده و آسم را نیز به همراه دارد؛ همچنین مصرف زیاد نمک سبب جدا شدن کلسیم از استخوان ها و دفع آن از ادرار می شود و از همین رو زمینه ساز بروز پوکی استخوان می شود؛ بنابراین برای کاهش خطر پوکی استخوان، مصرف نمک باید کاهش یابد.

در حال حاضر برخی از تولیدکنندگان، اقدام به تهیه نمک های کم سدیم کرده اند که در آنها، بخشی از کلرید سدیم با کلرید پتاسیم جایگزین شده است؛ اگر چه اینگونه نمک ها برای برخی افراد و بیماران از جمله مبتلایان به فشار خون بالا مناسب است، اما هرگز نمی توان مصرف آنها را برای عموم جامعه توصیه کرد، چرا که استفاده از این نوع نمک برای برخی بیماران، از جمله مبتلایان به بیماری مزمن کلیه که رژیم غذایی آنها باید محدود از پتاسیم باشد، بسیار زیانبار است.

همچنین باید به این نکته توجه کرد، که تنظیم تعادل پتاسیم یکی از وظایف اصلی کلیه است و در بیماران کلیوی، امکان دفع پتاسیم اضافی خون به طور کامل فراهم نیست، بنابراین مصرف منابع پتاسیم از جمله نمک های حاوی کلرید پتاسیم، برای این بیماران مناسب نیست.

توصیه می شود برای جلوگیری از خطرات احتمالی مصرف نمک های پتاسیم، مصرف آن تحت نظر پزشک و تهیه آن از طریق داروخانه ها انجام شود.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229138 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • انسان نخستین بار کی سرما خورد؟
  • علائم فشار خون بالا
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • علائم فشار خون بالا را بشناسید
  • علائم شایع کم کاری تیروئید را بشناسید
  • آیا هر کسی می‌تواند نمک کم سدیم بخورد؟
  • سندرم مرموزی که چهره خواننده مشهور را عوض کرد؛ بیماری «سلن دیون» چیست؟
  • این علائم هشداردهنده ابتلا به سندروم روده تحریک پذیر است